Priser

PRISER

Havebesøg – En gåtur igennem haven med HER & NU forslag og sparring. Varighed 2 timer.
Læs mere her: Havebesøg

 4550.- kr.

Haveplan incl. online møde – 1/2 times opstartsmøde holdes online, hvor I beskriver hvilke behov og ønsker der skal tænkes ind. Jeg udarbejder herudfra  skriftligt materiale m/situationsplan af den nye have lavet udfra jeres tilsendte tegning, efterfølgende  1 times online fremlæggelse. I haveprojektet er der inspirationsbilleder og planteliste. Grund optil 850 m2 i et niveau

 12.500.- kr.

Deluxe Haveplan med besøg i haven – Deluxe modellen starter med 1 1/2 times besøg i haven hvor vi giver os god tid til at snakke alt igennem, jeg får målfast plantegning af grund/hus med tilbage på tegnestuen og laver udfra vores gennemgang ved besøget et udførligt skriftligt materiale incl. inspirationsbilleder, plantelister til alle bede/områder billeder af de enkelte planter og efterfølgende 1 times fremlæggelse enten  på tegnestuen eller online.

Materialet sendes som PDF fil og  derudover en A3 mappe med tegning, billedemat. og beskrivelser, så det er nemt at sende videre til anlægsgartner lign. Grund optil 850 m2 i et niveau

 22.500.- kr.

Forny din bolig –  2 timers her og nu hjælp
læs mere her: Forny din bolig

4550.- kr.

Indretningsprojekt incl. online møde – skriftligt materiale m/plantegning, løsningsforslag inspirationsbilleder og forslag til evt. indkøb, online fremlæggelse.

fra 14.000.- kr.

Indretningsprojekt med møde i boligen – hvor vi gennemgår hvert rum og vi taler igennem hvilke udfordringer der er og hvad ønkser og behov I har, der skal tænkes ind. Derefter udarbejdes skriftligt materiale som underbygger jeres stil, ønsker og behov.  En farvepalet med farvekoder giver et overordnet ramme,  forslag til indkøb af  møbler, lamper, tapet og andet interiør, og inspirationsbilleder og skitser der underbygger de enkelte løsningsforslag. Fremlæggelse på tegnestuen eller online.

fra 24.500.- kr.

Helbedsplan for nyt hus og have – Få en samlet pakkeløsning med indretningsprojekt & haveplan, der skaber dit drømmehjem fra dag 1. Det hele starter med et møde hos jer, hvor vi går en tur på grunden og kigger på tegninger over huset. I fortæller om hvem I er, jeres ønsker og behov til det nye drømmehjem. Med udgangspunkt i situationsplan over grund/hus laver jeg det kreative arbejde og efter ca. 3 uger er materialet klart og vi mødes igen enten på tegnestuen eller online og gennemgår indretningsprojekt og haveplan, så I er helt trygge ved, hvad der skal ske herfra. Efterfølgende sendes projektet til jer  beskrevet i ord og billeder incl. plantegning af hus/haven, farvepalet, indkøbsforslag og inspirationsbilleder, der hjælper jer til at visualisere jeres drøm allerede fra opstartsfasen, også brugbart materiale til evt. anlægsgartner olign.

       49.900.- kr

KONTAKT MIG ALLEREDE I DAG