Susanne Helberg – Din indretningsarkitekt

INDRETNINGSARKITEKT - SUSANNE HELBERG

Hvad er Helberg Design?

Helberg Design er et indretningsfirma, som løser kreative opgaver i forbindelse med indretning af private hjem, haverum, salgsklare boliger, erhvervsindretning og hjælp til fornyelse af boligen.

Mit navn er Susanne Helberg og jeg er indehaver af  Helberg Design, som blev grundlagt tilbage i  2007. Dengang dels et indretningsfirma og dels en butik med designvarer. I dag arbejder firmaet udelukkende med kreative opgaver, og har derudover nære samarbejdspartnere, som vi kan trække på i forbindelse med ting til bolig og have og udførelse af diverse opgaver.

Helberg Designs opgaver spænder meget vidt fra projekt til projekt. Det kan dreje sig om et nybyggeri, hvor der er brug for sparring, en ombygning af eksisterende bolig, en tilbygning, et enkelt rum i hjemmet, der skal ændres, eller en have, hvor der  ønskes en haveplan, der understreger og passer bedre til boligen og jer, der bor der. Hvert projekt løses individuelt og altid i tæt samarbejde med dig.

Min opgave

Som indretningsarkitekt er det min primære opgave at  understrege boligens særkende og fremhæve den personlige stil og finde/skabe den røde tråd i indretningen. Jeg skaber både funktionelle og smukke løsninger samt optimerer kvadratmeter, så der skabes mest værdi for pengene. Det sker altid i tæt samarbejde med dig, og målet er at fremhæve det personlige og skabe et miljø, der er rart at være i både som ejer og gæst.

Jeg finder og understreger din stil. Fokus er at skabe en røde tråd i indretningen og min erfaring er, at nye øjne ser nye ting. Målet er altid at lave den bolig, du drømmer om.

Inde & ude på en gang

Boligens indretning behøver ikke at stoppe ved de indendørs rum –  flere og flere ønsker også at haven tænkes med og bliver en del af indretningen. Mange af mine kunder gør brug af  mig som havearkitekt i forbindelse med indretning af boligen eller efterfølgende. Ved at kombinere boligens indretning og få lavet en haveplan, hvor man tænker de ydre rum med, opnår man en totalløsning, hvor boligen bliver helt unik og personlig.

Helberg Design laver online projekter og kommer også gerne ud til dig alt efter hvad der giver bedst mening i det enkelte tilfælde.  Kontakt mig gerne for en uformel snak om dit projekt – og hvad jeg kan hjælpe med der.

UDTALELSER FRA TRUSTPILOT

Udtalelser fra kunder på Trustpilot

Carl Johansen; “…hun har ikke blot viljen og lysten – hun kan det der med at ‘forny dit hjem,”

Lone Hartivg; “… imødekommende, spændende ideer og verdensklasse service”

Richard Malmrose; “…vi fik et bedre resultat, end hvis vi selv havde bestemt indretning og valg af møbler”

Rikke; “…inspirerende personale som sætter sig godt ind i kundens behov”

Læs flere anmeldelser af Helberg Design

KONTAKT