Hjælp til fornyelse

HJÆLP TIL FORNYELSE

Engang imellem trænger ens bolig til ny energi og opmærksomhed. Måske trænger noget til at blive skiftet ud eller blot finde en ny plads, børnene er flyttet hjemme fra og et værelse er blevet til pulterrum, så er det en god ide at få nye øjne til at se på det pågældende rum og komme med forslag til fornyelse.
Jeg bidrager med nye ideer, giver feedback på dine overvejelser og kommer med løsningsforslag til, hvad der kan ændres, så rummene igen bliver spændende og får værdi for boligens beboere.

Har du brug for hjælp til fornyelse?

Et besøg varer 2  timer. I løbet af den tid får vi en snak om hvilke ting, du er særlig glad for og hvilke ting, du ikke synes fungerer optimalt i de rum, det drejer sig om.
Herefter laver jeg nye opstillinger af pynteting, billeder og flytter evt. rundt på enkelte møbler.

I samme forbindelse kan der også  være tale om forslag til nyanskaffelser – hvis du ønsker dette.
Nogle gange er det blot det, at ens ting sættes sammen på en ny, anderledes måde eller at nogle få ting bliver fjernet, der kan gøre den store forskel og ændre indretningen.

Hvad koster det?

Pris for et besøg med “forny din bolig” er 4550.- kr + 995.- pr. time efterfølgende, hvis du har brug for ekstra tid.

FÅ PERSONLIGHEDEN FREM I INDRETNINGEN

sort køkken

Det at få det personlige frem i en bolig kan nogle gange være svært for én selv. Hvad er det, der er det specielle, ved de ting man har? Det kan jeg i løbet af ganske kort tid ridse op og hjælpe dig med at få i focus. Så din personlige stil bliver understreget.

HJÆLP TIL AT VÆLGE FARVER & FORNYELSER

Måske trænger dit køkken til en omgang eller blot en ny farve. Spisestuen skal have ny forklædning og stil, eller sofahjørnet trænger til nye puder og plaider der kan pifte stuen op, uden de store investeringer.

ORDEN OG FUNKTIONALITET

Skab orden og ro

Ofte er et af de største problemer og ønsker, når jeg er ude hos mine indretningskunder, at få skabt løsninger, der giver mulighed for at holde orden for de enkelte familiemedlemmer. Her drejer det sig om at finde løsninger, som er funktionelle og skaber ro for øjet i en travl hverdag, uden for meget ekstra arbejde.

DETALJER OG WAUW-EFFEKT

Hjælp til fornyelse med få midler

At skabe en spændende væg af billeder i et passivt hjørne, at bruge en farve med stopeffekt, eller tilsætte en klinke med et grafisk mønster  i en stilren enkel indretning, eller lave en sjov badeværelseløsning ud af  gamle gulvplanker – det er alle sammen detaljer til en indretning som vil give en WAUWeffekt, både for boligens beboere men ikke mindst også for gæster.
Det er en nem vej og hjælp til fornyelse, der kan laves med få midler.

ARTIKLER & TV-PROGRAMMER

Se nogle af de artikler og TV-programmer Helberg Design har medvirket i vedrørende bolig indretning.
Blandt andet Bo Bedre, Børsen Bolig & norske BoNytt.

UDTALELSER FRA TRUSTPILOT

Udtalelser fra kunder på Trustpilot

Vibeke Klastrup; “…virkelig dygtig arkitekt med utrolig godt øje for kundens behov”

Svend Rasmussen; “…Et smukt smukt kunstværk blev også tænkt ind og det  gav lige prikken over iét”

Richard Malmrose; “…vi fik et bedre resultat, end hvis vi selv havde bestemt indretning og valg af møbler”

Anders Thomsen; “…Hun fik samlet trådene, lavet en overordnet plan med masser af inspirationsbilleder, farveplan og forslag til møbel og lampevalg, så jeg vidste, hvad jeg skulle kigge efter.”

Læs flere anmeldelser af Helberg Design

KONTAKT