Havebesøg – inspirationsmøde

HAVEBESØG - INSPIRATIONSMØDE med havearkiteken

Et havebesøg er til dig, der er kørt fast i  havearbejdet og ønsker nye øjne på sagen. Et besøg tager 2 timer og i løbet af den tid kommer jeg med konkrete forslag, idéer og inspiration til, hvordan du efterfølgende kan komme videre med arbejdet.

Vi når muligvis ikke hele haven rundt på de to timer, men det er en god måde at få kickstartet arbejdet på og en god mulighed for at få ny inspiration, og hvis du ønsker mere hjælp i form af en skriftlig haveplan efterfølgende er det muligt, ligesom det selvfølgelig også er muligt at tilkøbe ekstra time ved det pågældende besøg.

Pris for et havebesøg 4550.- kr.

DEN DOVNE HAVE

Måske mangler du hjælp til at lave en have, der kræver mindre pasning og mere tid til afslapning og ophold i haven. En have hvor der er plads til dyr og mennesker og hvor der er mere fokus på biodiversitet end på at græsset er slået og alle kanter rettet af.

HVAD SKAL BLIVE ?

Eller haven trænger til en grundig oprydning og udtyndning af eksisterende beplantening. Det er et stort arbejde og kan være svært at overskue. Hvad  skal fjernes og hvad skal bevares. Hurtigt har man fået ryddet for meget væk og så ser haven pludselig bar og mishandlet ud. Der kan også være problemer med, hvor man skal gør af haveaffaldet og får det tænkt med ind i haven på en praktisk måde eller man gerne vil have hjælp til at  skabe liv i haven udenfor blomstersæsonen med alternative elementer.

TERRASSEMILJØ

Havens terrasser, er typisk de områder man bruger mest, når udendørslivet skal nydes. En snak om, hvad der skal til for at gøre områderne hyggelige og anvendelige, er noget af det, mine kunder ofte har brug for hjælp til. Se eksempler på gode haverum her.

HAVENS KEDELIGE HJØRNE FORVANDLES

Næsten alle haver har et hjørne, som ikke bliver brugt eller som virker kedeligt i forhold til resten af haven, på havevandringen tager vi en snak om, hvad der kunne passe ind i netop jeres have.

KONTAKT