Hjælp til boligindretning

HJÆLP TIL BOLIGINDRETNING

Et indretningsprojekt er at skabe et hjem

Hjælp til bedre boligindretning er en god løsning for at komme til at føle sig hjemme og godt tilpas i sin bolig. Helberg Design arbejder som indretningsarkitekt med at skabe rum og boliger, der er funktionelle, visuelt smukke og rare at opholde sig i. Jeg tager udgangspunkt i, hvem du/I er og hvad der er specielt ved den pågældende bolig og dens beboerne.

Det personlige touch

For mig handler det om at lave løsninger og hjem, der passer til de mennesker, der bor der og ikke udstillingshjem.

Hvordan laves et indretningsprojekt:

Første step 

Vi starter med et møde enten online eller hos jer, hvor I uddyber hvilke behov og ønsker I  har brug for hjælp til, og jeg får billeder fra de dele af boligen, det drejer sig om og  hvis det er et online møde også et kort videoklip. Det indledende møde varer  1 – 11/2time alt efter hvilken type projekt vi bliver enige om passer til jer. Inden mødet er det vigtigt, at jeg får en plantegning af boligen 1:100 tilsendt, som vi kan tale udfra og som jeg kan arbejde videre med.

Andet step

Efterfølgende laver jeg et kreativt ideoplæg med skitse, illustrerende billeder og tekst, som beskriver mit løsningsforslag.

Ideoplægget tager udgangspunkt i de behov og ønsker, som vi i fællesskab er kommet frem til på 1.møde; tilsat mine kreative ideer.

Tredje og sidste step

Efter denne proces holder vi endnu møde.  På dette møde gennemgår vi det kreative projektet sammen, og du/I får det færdige ideforslag, plantegning osv. som en PDF-fil. Derefter er det blot at gå igang med arbejdet i den rækkefølge og det tempo du/I ønsker.

Hvis det giver mere mening for dig/jer at vi mødes til et fysisk møde i boligen er det også en mulighed. Fremlæggelsen kan så enten foregå på tegnestuen eller som et online møde.

Se på de underliggende billeder og lad dig inspirere. 

VARME TONER

Træ i din boligindretning er med til at give boligen varme og hygge. Som vist på billederne bruges træ i bred forstand – både i rum konstruktionen, hvor træet nu får lov til at træde mere i karakter end tidligere og i møbler & tilbehør, gerne i smukt forarbejdet træ.

NORDIC LIVING

Den nordiske boligstil er enkel, og bygget op omkring farver hentet fra naturen, tilsat naturmaterialer og i et enkelt formsprog.

SIMPLE LIVING

Det færdige resultat

Ønsker du dit hjem indrettet med få velvalgte møbler, et minimum af tilbehør og pynt, hvor hver enkelt ting får optimal opmærksomhed. Her er form, struktur, materiale og farver afbalanceret efter hinanden, og det færdige resultat bliver en bolig med lys, luft, ro og æstetik. Det færdige resultat bliver en bolig med et udtryk af underspillet luksus.

Se alle mulighederne

Ved at få hjælp til indretning, får du nogle helt nye øjne; til at se på dit hjem. Ofte vil jeg se muligheder, du aldrig selv har tænkt på. Herefter vil jeg ud fra de ønsker du har, komme med et forslag til, hvordan du kan indrette dit hjem, så det opfylder alle behov.
Jeg tilbyder også udarbejdelse af haveplan. Ønsker du en rød tråd gennem hele dit hjem – både ude og inde, kan jeg også hjælpe.

LEG MED DEN BLÅ FARVE I DIN BOLIGINDRETNING

En vægfarve skaber på magisk vis en anden rum-oplevelse med få virkemidler. Dybe mættede farver skaber en intenst, personlig og huleagtig stemning. Her er der leget med forskellige mørkblå farvetoner.

BOTANISK UNIVERS

Den grønne farve flytter ind i vores bevisthed & boligindretning.

Leg med de grønne nuancer og giv boligen det personlige touch med grøn i den mængde og nuance, som passer i dit hjem.

Det kan være et enkelt møbel i en grøn nuance, som her en daybed med et nyt smukt tekstil. Det kan være et gamle skab, som sammen med en collage af botaniske billeder skaber et inspirerende grønt univers. Det gamle sommerhus køkken, som har fået helt ny personlighed og dybde ved at male skabslågerne og sætte tungt keramik til.

ARTIKLER & TV-PROGRAMMER

Se nogle af de artikler og TV-programmer Helberg Design har medvirket i vedrørende bolig indretning.
Blandt andet Bo Bedre, Børsen Bolig & norske BoNytt.

Udtalelser fra kunder på Trustpilot

Udtalelser fra kunder på Trustpilot

Carl Johansen; “…hun har ikke blot viljen og lysten – hun kan det der med at ‘forny dit hjem,”

Lone Hartivg; “… imødekommende, spændende ideer og verdensklasse service”

Richard Malmrose; “…vi fik et bedre resultat, end hvis vi selv havde bestemt indretning og valg af møbler”

Rikke; “…inspirerende personale som sætter sig godt ind i kundens behov”

Læs flere anmeldelser af Helberg Design

KONTAKT