TREND 2017

TREND 2017

Foråret 2017 kommer til at byde på masser af spændende nye designs, bløde tekstiler, smukt forarbejdet træmøbler og specielle vintage fund sat ind i rå enkle rum og i bygninger med fokus på arkitekturen og hvor materialerne spiller en aktiv rolle. Farverne får igen i år en meget afgørende rolle for det færdige udtryk. Tjek siden her løbende og lad dig inspirere af spændende nyheder og smukke rum.

NATUR

Naturmaterialer, unika kunstværker og boliger hvor naturmaterialer som træ, sten og bløde tekstiler er brugt som gennemgående træk i smukt forarbejdet form vil præge tendenserne i 2017. Sat ind i en helt personlig kontekst gør at boliger i 2017 bliver unikke og har hver deres særkende.

BOTANIK

Den grønne farve signaler HÅB, og i øjeblikket er denne farve dominerende. Sammen med et ønske om tid til fordybelse, tid til de nære ting, tid til at se noget gro og vokse, gør at planter får en endnu mere central plads i vores måde at indrette og bo på. Vi kommer til at se helt nye variationer og temaer over planter, haverum, loungehjørner, atriumgårder osv. Og den grønne farve bliver en del af vores garderobe og integreres i vores indretninger i større eller mindre grad i 2017.

FARVER

Farver er med til at understrege en personlig stil og i 2017 er der focus på mættede farver, gerne i mørke nuancer, der når de tænkes ind i en indretning giver en fornemmelse af hule og en følelse af tryghed. Farverne flytter ind både i tilbehørstingene som puder, plaider osv. men også hvor vi begynder at male vægge og hele rum i en farve.

KONTAKT