SUSANNE HELBERG – DIN INDRETNINGSARKITEKT

INDRETNINGSARKITEKT - SUSANNE HELBERG

Hvad er Helberg Design?

Et indretningfirma, som løser kreative opgaver i forbindelse med indretning af private hjem, haverum, salgsklare boliger, erhvervsindretning og hjælp til fornyelse af boligen.

Mit navn er Susanne Helberg og jeg er indehaver af firmaet Helberg Design, som blev grundlagt tilbage i  2007 dels som et indretningsfirma og dels som en butik med designvarer.

Mine kreative opgaver er forskellige fra projekt til projekt, det kan dreje sig om et nybyggeri, hvor der er brug for sparring, en ombygning, et enkelt rum i hjemmet, der skal ændres, eller en have som ønskes lavet så den understreger og passer bedre til boligen og dem der bor der.

I hvert projekt løser jeg opgaven individuelt og altid i tæt samarbejde med dig.

Jeg finder og underbygger din stil. Fokus er at finde den røde tråd i indretningen og min erfaring er, at nye øjne ser nye ting. Målet er altid at lave den bolig, du drømmer om.

Prisen for et indretningsprojekt afregnes på timebasis eller hvis det er en afgrænset opgave, kan der også laves et fast tilbud.

Helberg Design har eksisteret siden 2007, og har indtil foråret 2016 ligget ved siden af kirken i hjertet af Frederikshavn med indretningsfirma, webshop og en lille butik med diverse håndplukkede tilbehørsting og småmøbler.

I foråret 2016 fusionerede vi med Heile møbler og siden da har jeg haft indretningsfirma som en shop i shoppen,Heile. Det har medført at mine kunder har mulighed for at gå på opdagelse i et boligunivers på 1200 m2 med alt det bedste indenfor design møbler & lamper fra kendte danske brands og det bedste fra det store udland. Du kan altid finde mig på mit kontor i Heile tirsdag og fredag 10-17.30 og lørdag 10-13 og derudover efter aftale. Og som kunde i Heile Møbler & Interiør er du også altid velkommen til at booke et møde med mig, hvis du er i tvivl om valg af møbelkøb.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 22 09 88 hvis du har sprøgsmål eller send mig en maiL på sh@helbergdesign.dk

UDTALELSER FRA TRUSTPILOT

Udtalelser fra kunder på Trustpilot

Carl Johansen; “…hun har ikke blot viljen og lysten – hun kan det der med at ‘forny dit hjem,”

Lone Hartivg; “… imødekommende, spændende ideer og verdensklasse service”

Richard Malmrose; “…vi fik et bedre resultat, end hvis vi selv havde bestemt indretning og valg af møbler”

Rikke; “…inspirerende personale som sætter sig godt ind i kundens behov”

Læs flere anmeldelser af Helberg Design

KONTAKT