HJÆLP TIL BOLIGINDRETNING

HJÆLP TIL BOLIG INDRETNING

Boligindretning og skabelsen af et hjem – er både spændende og udfordrende.

Der er mulighed for at lege med masser af virkemidler og inspiration er også nemt at finde, men for at få en bolig til at blive et hjem, er det vigtigt at boligen passer til dem, der bor der og at det sker i et samspil med boligens arkitektur.

At få lavet et indretningsprojekt

Når jeg laver et indretningsforslag til mine kunder, tager jeg altid udgangspunkt i hvem de er, hvad er specielt ved den/de personer, der bor i boligen. Hvilke farver har man det godt med, foretrukne materialer, er der en stil man hælder til, har man f.eks. et stort ønske om orden, eller orden i kaos, er man til minimalisme eller til et overflødighedshorn af pynt og møbler, skal kunst være en del af indretningen, planter, bøger, personlige samlinger osv. Alt dette plus en række andre faktorer afdækker vi ved vores første samtale/møde.
Efterfølgende udarbejder jeg et kreativt projekt ud fra de elementer og ting vi i fællesskab er kommet frem til.

Derefter mødes vi og gennemgår det kreative projektet sammen, og du får en mappe med hjem med ideforslag, plantegning osv. Så er det blot at gå igang med arbejdet i den rækkefølge og det tempo du ønsker.

Se på de underliggende billeder og lad dig inspirere. 

BOTANISK UNIVERS

Trend 2017 – den grønne farve er flyttet ind i vores boligindretning.

Leg med de grønne nuancer og giv boligen det personlige touch med grøn i den mængde og nuance, som passer i dit hjem.

Det kan være et enkelt møbel i en grøn nuance, som her en daybed med et nyt smukt tekstil eller et gamle skab som sammen med en collage af botaniske billeder skaber et inspirerende grønt univers. Eller det gamle sommerhus køkken som har fået helt ny personlighed og dybde ved at male skabslågerne og sætte tungt keramik til.

LEG MED DEN BLÅ FARVE

En vægfarve skaber på magisk vis en anden rum-oplevelse med få virkemidler. Dybe mættede farver skaber en intenst, personlig og huleagtig stemning. Her er der leget med forskellige mørkblå farvetoner.

VARME TONER

Træ i din boligindretning er med til at give boligen varme og hygge. Og som vist på billederne bruges træ i bred forstand – både i rum konstruktionen, hvor træet nu får lov til at træde mere i karakter end tidligere og i møbler & tilbehør, gerne i smukt forarbejdet træ.

NORDIC LIVING

Den nordiske boligstil er enkel, og bygget op omkring farver hentet fra naturen, tilsat naturmaterialer og i et enkelt formsprog.

SIMPLE LIVING

Ønsker du dit hjem indrettet med få velvalgte møbler, et minimum af tilbehør og pynt, hvor hver enkelt ting får optimal opmærksomhed. Her er form, struktur, materiale og farver afbalanceret efter hinanden, og det færdige resultat bliver en bolig med lys, luft, ro og æstetik. Det færdige resultat bliver en bolig med et udtryk af underspillet luksus.

ARTIKLER & TV-PROGRAMMER

UDTALELSER FRA TRUSTPILOT

Se nogle af de artikler og TV-programmer Helberg Design har medvirket i vedrørende bolig indretning.
Blandt andet Bo Bedre, Børsen Bolig & norske BoNytt.

Udtalelser fra kunder på Trustpilot

Carl Johansen; “…hun har ikke blot viljen og lysten – hun kan det der med at ‘forny dit hjem,”

Lone Hartivg; “… imødekommende, spændende ideer og verdensklasse service”

Richard Malmrose; “…vi fik et bedre resultat, end hvis vi selv havde bestemt indretning og valg af møbler”

Rikke; “…inspirerende personale som sætter sig godt ind i kundens behov”

Læs flere anmeldelser af Helberg Design

KONTAKT